Σχετικά με εμάς - TZITZIS FURNITURE

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με εμάς


Υπάρχουν πολλές εταιρείες που πουλάνε έπιπλα στην αγορά - γιατί να μας επιλέξετε; 

Έχουμε εμπειρία και είμαστε  πολύ απαιτητικοί και πραγματικά μας ενδιαφέρει ο πελάτης μας 

Όταν αγοράζετε, μπορείτε να αισθανθείτε εντελώς ασφαλείς και να το κάνετε χωρίς κανένα κίνδυνο

Αυτό που προσφέρουμε είναι μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών - μπορείτε να επιστρέψετε ένα έπιπλο για οποιονδήποτε λόγο.

Έχουμε 50+ χρόνια εμπειρίας στην πώληση επίπλων, έχουμε παραδώσει έπιπλα σε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και έχουμε λάβει πολλές καλές κριτικές.

Στα καταστήματα μας, μπορείτε να ανακαλύψετε τις νέες ανανεωμένες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, το εξοχικό σας και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας.

Τα έπιπλα του σπιτιού είναι εκείνα που προσθέτουν χρώμα και δίνουν τη ζεστασιά που ζητεί ο καθένας στο χώρο του, είναι αυτά που μεταμορφώνουν τους 4 τοίχους σε αυτό που αποκαλούμε σπίτι μας.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις μοναδικές εξαιρετικού σχεδιασμού προτάσεις και υψηλής ποιότητας έπιπλα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάξει στο στυλ, την προσωπικότητα και το γούστο σας. Εγγυόμαστε ότι δε θα απογοητευθείτε όποια επιλογή και να κάνετε και θα επιστρέψετε για να αποκτήσετε άλλο ένα κομμάτι που θα αποτελεί την πινελιά που λείπει από το σαλόνι, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα σας.