ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - TZITZIS FURNITURE

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τώρα μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα που παραγγέλνεις online ή τηλεφωνικά στο 6975616943 και στο 22210-27796 από τα κατάστημα μας στην Χαλκίδα που σε εξυπηρετούν, άμεσα και με ασφάλεια!

βήμα 1 Διάλεξε το προϊόν που θέλεις να παραλάβεις από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.tzitzis.gr/

βήμα  2 Διάλεξε πως θα εξοφλήσεις την παραγγελία σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους

Eπιλέγοντας Eξόφληση με κάρτα  Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη εντός ολίγων ημερών, η παραγγελία σου θα γίνει τηλεφωνικά. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις πληρωμή στο κατάστημα, αποκλειστικά με μετρητά και η παραγγελία σου να σε περιμένει για 7 ημέρες.

βήμα   3 Κλείσε ραντεβού με την παραγγελία σου, όποτε εσύ θέλεις

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, πάρε μας τηλέφωνο στο 6975616943 ή στο 22210-27796 και τα προϊόντα σου θα δεσμευτούν ώστε να μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα μας και και να παραλάβεις την παραγγελία σου.(μέσα στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:00)

βήμα   4 Παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια

Έλα στο κατάστημα μας  βρες το νέο ειδικό σημείο εξυπηρέτησης που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο και παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά (Click Away)  Για αγορές, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://www.tzitzis.gr/, μπορείτε να δώσετε το αντίτιμο απευθείας στον πωλητή που θα σας εξυπηρετήσει, την στιγμή που θα παραλάβετε στον εξωτερικό χώρο γρήγορα και με ασφάλεια


 2. Πληρωμή στο σπίτι σας  με μετρητά (Αντικαταβολή) Για αγορές, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://www.tzitzis.gr μπορείτε να δώσετε το αντίτιμο απευθείας στον υπάλληλο μας που θα φέρει τα πράγματα σπίτι σας.

 

 

3. Πληρωμή στο κατάστημα με  χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

 Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη εντός ολίγων ημερών

 

 4. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Πριν την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για την επιβεβαίωση της πρόθεσης κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά την κατάθεση των χρημάτων σας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο epiplatzitzis@gmail.com