Πληρωμή στο κατάστημα (Click Away) - TZITZIS FURNITURE

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληρωμή στο κατάστημα (Click Away)

 


Τώρα μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα που παραγγέλνεις online ή τηλεφωνικά στο 6975616943 και στο 22210-27796 από τα κατάστημα μας στην Χαλκίδα που σε εξυπηρετούν, άμεσα και με ασφάλεια!

βήμα 1 Διάλεξε το προϊόν που θέλεις να παραλάβεις από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.tzitzis.gr/

βήμα  2 Διάλεξε πως θα εξοφλήσεις την παραγγελία σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους

Eπιλέγοντας Eξόφληση με κάρτα  Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη εντός ολίγων ημερών, η παραγγελία σου θα γίνει τηλεφωνικά. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις πληρωμή στο κατάστημα, αποκλειστικά με μετρητά και η παραγγελία σου να σε περιμένει για 7 ημέρες..

βήμα   3 Κλείσε ραντεβού με την παραγγελία σου, όποτε εσύ θέλεις

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, πάρε μας τηλέφωνο στο 6975616943 ή στο 22210-27796 και τα προϊόντα σου θα δεσμευτούν ώστε να μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα μας και και να παραλάβεις την παραγγελία σου.(μέσα στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:00)

βήμα   4 Παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια

Έλα στο κατάστημα μας  βρες το νέο ειδικό σημείο εξυπηρέτησης που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο και παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά (Click Away)                        Για αγορές, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://www.tzitzis.gr/, μπορείτε να δώσετε το αντίτιμο απευθείας στον πωλητή που θα σας εξυπηρετήσει, την στιγμή που θα παραλάβετε στον εξωτερικό χώρο γρήγορα και με ασφάλεια.